Paleon metsästystä

Kielitaidottomana ei ole kovin helppoa vaeltaa Ranskassa. Ei ainakaan silloin, jos tahtoo pysyä viljattomana. Ravintoitsijat menevät psykoosiin, kun yrittää artikuloida sievästi, että ihminen EI tahdo leipää eikä minkäänmoisia viljahippuja aterioihin. Joka kerta lävähtää leivitettyä lihaa tai vähintään krutonkeja salaattiin. Kastikkeetkin lorotetaan pyynnöistä huolimatta annosten päälle. Reklamointia ei oteta vastaan. Pysy siinä sitten paleoliittisella polulla. 

Tänään metsästin ihan tietoisesti jotain viitekehykseen sopivaa. Aikaa siinä turahti ihan liian paljon ja nälkäkiukku laskeutui puolen päivän aikaan kivasti niskaan. Ärinää ja murinaa. Ehkä vähän matkaväsymystäkin. Onneksi kuitenkin kompastuin self service – tyyppisen ravintolan oveen ja pelastus tuli noutopöydästä. Perunaa meni tosin muuta haarukallinen, kun en voinut vastustaa majoneesisalaattia. Annetaan se anteeksi räyhääjälle 🙂

Varhainen espresso asemalla.

Aamupalaksi 50g cashewpähkinöitä ja yksi luomuomena.

Noutopöydästä salaattia. Huippuna kananamunat, joita olen himoinnut monta päivää. Lisäksi kuvan ulkopuolelta pöllittiin paistettua lohta omalle lautaselle sekä lämpimiä kasviksia. Niitä en nälkätuskissani joutanut tallentamaan 😀

Välieväänä luomuomena ja tyylikästä vettä 🙂

Iltapalaksi marketista sekasalaattia, tonnikalaa ja kirsikkatomaatteja. Mukaan mahtui myös omena ja pari palaa suklaata. Hups… 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s