Maailman muhkein mureke

Valitettavasti kuva ei tee oikeutta tuotokselle. Tai siis tavallaan tekee, koska mureke on aina yhtä ruman näköistä. Tällä kertaa pötkö valmistui ääriolosuhteissa eli työmaalla ja täten ei ollut kameraa mukana. Oli siis tyydyttävä iPadiin ja siihen, etten nälkähimoissani malttanut sen kummemmin tarkentaa. Se siitä. Sisältö on kuitenkin tärkein 😀

  • 400g luomunaudan jauhelihaa
  • 1 maailman suurin luomusipuli
  • 2 luomumunaa
  • Puolikas jättipaprika
  • Vogelin ihastuttavaa makusuolaa

Hauduta sipulisilppu vesitilkassa pannulla tai käytä samaan tapahtumaan voita. Tässä tapauksessa ei ollut tarjolla kuin laitosmargariinia ja jätin sen ihan lempein ajatuksin väliin. Pilppua paprika, sekoita kaikki aineet keskenään ja asettele pötkö foliokääreeseen. Paistoa ensin tunnin verran 180 asteessa, sitten kääre auki ja uuni kovemmalle ja sen verran lisäaikaa, jotta pintaan tarttuu sievää väriä.

20121223-130519.jpg

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s