Tiikeripuuro

Peruspuurot eivät tietenkään kuulu paleoliittisen niuhon aamupalapöytään. Sen sijaan erinäiset möykkytuotokset- ja sotkut kuuluvat. Tänään aloitettiin aamu kahviövereiden kera tiikeripuurolla. Barbaarina sitä voisi kuvitella, että on vedetty uhanalainen kissaeläin blenderiin, mutta ei hätää. Kyse on vain paksusta pirtelöstä. Ei sen suuremmasta tapahtumasta 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

CocoVi on työntänyt markkinoille muutaman uutuuden ja sieltä sain poimia mm. tiikeripähkinät koe-eläinkäyttöön. Pähkinöiden kanssa noilla nyt ei ole mitään tekemistä, koska kyse on maamantelista eli kastanjasädekaislan juurimukulasta. Ravintoarvollisesti tirripähkinä on sangen tuottelias ja se tarjoilee kuitua, rasvahappoja, kalsiumia, magnesiumia sekä Eetä että Ceetä. Maku on jokseen eksoottisen neutraali.Vaikea kuvailla tarkemmin. Kannattaa kokeilla ja maistaa 😉

Pää pyöreäksi pikapuurolla. Here it comes!

  • 1 appelsiini
  • 1 dl liotettuja tiikeripähkinöitä ( kolmisen tuntia maltoin liottaa )
  • 1 rkl glutamiinia
  • 1 rkl CocoVin gojimarjajauhetta ( love it! )
  • 1 dl puolukoita

Blendaa raivokkaasti ja lusikoi suuhun. Pähkinät jäivät tietoisesti tai tiedostamatta kohtuullisen kokoisiksi, joten jos sileämpää smoothieta tahtoo, niin pitänee hankkia timanttileikkuri. Vaihtoehtoisesti tirripähkinöitä kannattaa liottaa kenties pidempään 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s