Ystävällinen leipä

Onneksi ei ole ystäviä, niin ei ole minkäänlaisia pakkotoimia ystävänpäivän suhteen. Saa taas vain olla itsensä kanssa 🙂 Sen verran kuitenkin olen kiva ihminen, että tein koe-erän kookosleipää ja siitä tulikin oiva ajatus muistaa itseä sydäntuotoksella. Olkaa te muut hyviä ystäviä sekä hyviä ystäville. Vaikkapa suolaisessa muodossa 🙂

  • 4 luomumunaa
  • 2 raastettua luomuporkkanaa
  • 1 rkl kotimaista luomuhunajaa
  • 1 dl kookosjauhoa ( saa muuten nykyään ihan S-marketistakin )
  • 0.5 dl kookosöljyä
  • 1 tl leivinjauhetta 
  • suolaa sopivasti

Vatkaa munat mukavaksi vaahdoksi, heitä porkkanraasteet mukaan, samoin kaikki muutkin satunnaisessa järjestyksessä. Litistele leivinpaperin päälle ja paista noin 200 asteessa ja sen verran, että lätty näyttää kypsältä. Paistoaika riippuu levyn paksuudesta. Tai no, kyllä te sen tiedätte 🙂 Sitten vain sievästi piparimuotilla sydänpaloja, leivän väliin voi laittaa haluamansa täytteen. Tässä tapauksessa käytettiin kylmäsavulohta ja paprikasilppua. Päällysteen saa söpösti majoneesista ja etikkapunajuuren liemestä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s