Lapsen laturi

Jokseenkin kaukainen ajatus, että tarjoilisin jälkikasvulle energiajuomia, sporttipatukoita tai eineseväitä ennen treenejä. Banaania voin toki antaa, samoin suklaata. Ja riisiä. Ja tietenkin näitä kaikkia yhdessä. Testiin pääsi Puhdistamon suklainen riisiproteiini ja kyllähän se sai aikaan kiljahduksen. Jaiks, sanon minä ja jälkikasvu 🙂

  • 2 banaania
  • 3 rkl riisiproteiinijauhetta

Blendaa banaani raivoisasti ja lisää proteiini sekaan. Sekoita, kaada astiaan ja asettele hetkeksi pakkaseen rauhoittumaan. Muutama minuutti riittää. Sitten vain lusikka käteen lapselle ja reippain mielin kohti palloiluhallia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s