Hittijuttu

Keskiluokkaisessa lapsuusperheessä syötiin tiistaisin jauheliharisottoa. Helppoa ja halpaa perusruokaa, jolla sai lauman hiljaiseksi. Näin aikuisiällä se maistuu edelleen, tosin tuunattuna. Kroppa ei tällä hetkellä siedä yhtään hiilihydraattia ja koska en voi edes treenata, niin tärkkelykset ovat tietenkin tuulikaapissa jäähyllä. Eikä sitä riisiä kyllä tähän edes kaipaa. Paljon parempaa näin 🙂

  • 350g luomunautaa ( 5%)
  • 1 kukkakaali
  • 1 luomusipuli
  • 2-200 valkosipulin kynttä
  • lusikallinen tai kaksi luomuvoita
  • 2 porkkanaa
  • 1 rkl kurkumaa
  • 1 rkl cayennepippuria ( oho, saattoi ehkä olla liikaa )
  • sopivasti suolaa

Paista jauheliha ja sipuli kimpassa. Siirrä syrjään ja ota pannu kukkiksen käyttöön. Ensin voi ja valkosipuli pehmennetään suurella rakkaudella, sitten sekaan asetellaan raastettu kukkakaali sekä pilkottu porkkana. Paistellaan lempeästi muutama minuutti ja sitten lisätään vettä sen verran, että kukkakaalisilppu peittyy. Haihdutellaan vesi pois kokonaan, lisätään sekaan paistettu jauheliha+sipuli ja mausteet. Helppo hämmennys ja sitten syömään 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s