Viikunajalostusta ja suosituksia

Edellisen postauksen viikunasysteemi pääsi jatkokäsittelyyn. Siivutin kakun ohuiksi paloiksi ja työnsi kuudeksi tunniksi kuivuriin. Ja jumankekkuli, mitäs siitä syntyikään! Korppuja. Siis KORPPUJA! Olisin halunnut halata itseäni illalla, mutta tyydyin murentamaan sohvan. Ihan huikeita herkkupaloja kahvin kaveriksi tai muuten vaan lohturuokana 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Synkkään päivään toi riemua myös Olivian Superfoods. Mulperit, inkat ja cashewpähkinät. Kokeiluun pääsi myös luumut, jotka osoittautuivat jokseenkin kuiviksi. Lapset tosin tykkäsivät, koska ne eivät olleet tahmeita, kuten Pirkan luomuversiot. Ykkösmoka otti kouluun evääksi tänään ja antoi sangen rakentavaa palautetta siitä, että luumut eivät ole ” ällöjä ” ja ne ovat tarpeeksi ” sitkeitä ”. Kakkosmoka iloitsi luumujen kirpeydestä.

Mulperit ovat syntisen hyviä. Kenties parhaita, joita olen maistanut. Hiilareita niissä on sen verran muhkeasti, että varsin varovasti niitä joutuu nauttimaan. Eli liiallisesti ja koko ajan 🙂 Inkamarjojen ihanuutta en voi edes riittävästi hehkuttaa. Karvaranne antoi jäätävän analyysin marjoista. Se meni jotenkin näin: ” voi *piip*, ihan hullun hyviä ”. Hänellä on jonkinmoinen riippuvuussuhde noihin kirpeysmarjoihin ja neljää laatua maistaneena totesi, että muita ei enää osteta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s