Surupulla

Tämä kakku tai tekele tai mikä sitten onkaan, on omistettu edesmenneelle autolle. Yhteinen retkemme päättyi eilen ja surutyötä tehdessä piti keksiä nopea lohtupulla. Naiset kuulemma takertuvat suklaaherkkuihin hädän hetkellä, joten olkoon tämä sitten sellainen 🙂

  • 3 luomumunaa
  • 2 keskikokoista banaania
  • 5 rkl luomulaatuista ja sokeritonta kaakaojauhetta ( olisin laittanut enemmän, mutta tuli pohja vastaan )
  • 1-2 rkl kotimaista luomuhunajaa 
  • 0.5 dl kookosöljyä ( lirumuodossa )
  • 4-5 rkl kookosjauhoa 
  • 0.5 tl luomuvaniljaa ( Urtekram )
  • ripaus suolaa

Heitä banaanit ja munat blenderiin, kaakaojauhe, vanilja, hunaja ja suola sitten perään. Öljy seuraavaksi ja lopuksi jauhot lusikka kerrallaan. Massan ei tarvitse olla kivikovaa, vaan löysähkö toimii paremmin. Itse taisin työntää yhden lusikallisen liikaa. Taikina kulhoon ja uuniin 180 asteeseen noin 25-30 minuutin ajaksi. Käytin leivinpaperilla hunnutettua 16cm x 16cm vuokaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Taikina saisi olla ihan hitusen löysempi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3 comments

  1. I without a doubt greet to the blogger of the post. The way you summarise and delivered the piece of information that is fabulous. It looks you have very complete information concerning the topic of the post.Each and every possibly can write, but the format the writer of writeup has got written it’s simply require time and originality. Not everyone can craft with brilliant ideas neither originality but you amazingly have done a great job.I am in actuality interested and would love to visit again and read your postings.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s