Keittiötauko

Blogissa on vähän hiljaista  pienimuotoisen dieetin vuoksi. Mistään erityisestä ei siis ole kyse, vain ja ainoastaan pienestä paleoliittisesta tiukistelusta. Sen verran niuhotan, että raakasuklaat ja muut leipomukset ovat tauolla hetken ja arki koostuu perusaterioinnista. Rehellistä ruokaa ja helppoa elämää. Dieetin funktio on lähinnä vapauttaa lisäenergiaa käytettäväksi ja puhdistaa kroppaa kesää varten 🙂

Mitään reseptejä tässä tuskin on tiedossa, koska ketään ei kiinnosta pilkotut kasvikset ja paistettu jauheliha. Palaan tietenkin keittiön puolelle heti, jos innovatiivisia ajatuksia tulee. Muutaman viikon hiljaisuus on siis todennäköisesti tiedossa ja toivon koko sydämestäni, että olette silti mukana.

Kärsivällisyydestä kiittäen ja tässä oivaa infoa korvikkeeksi 😀

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s