Blendattu banaani

Tämä on niitä päiviä, jolloin toivoisi omistavansa terveet sisäelimet. Niitä odotellessa voi syödä ja juoda blendattua banaania. Ensin vaikka kahvin seassa ja sitten pakastemarjojen päällä vaniljakastikkeen muodossa. Toimii oikein hienosti kummassakin. Yllätyin kahvin ja banaanin yhdistelmästä ja piti oikein kaataa toinenkin kupponen kitaan, kun oli niin kivaa.

  • 1 reipas banaani
  • miniripaus suolaa
  • luomuvaniljaa maun mukaan

Heitä blenderiin ja vaahdota niin, että naapurikin kuulee. Sen jälkeen ilolientä voi lorottaa kahvin sekaan. Laitoin yhteen pieneen kahvikuppiin ruokalusikallisen lientä ja se riitti. Paksumman ja makeamman sumpin ystävät voivat laittaa enemmän 🙂

Puolikohmeisten marjojen päälle tuo ”kastike” sopii hyvin myös.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 comments

  1. Onpa hyvä keksintö käyttää banaania kastikkeena! Yleensä blendaan jäisistä banaaneista ”jäätelöä”, mutta kärsivällisyys ei vaan riitä aina jäädyttämiseen. Banaani kahvissa kuulostaa jännältä, en vaan siedä kofeiinia hyvin. : (

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s