Smoothie Road

Jokainen sokerihiiri tietää Rocky Roadin, tuon megamakean tuotoksen, jonka nauttiminen aiheuttaa lähinnä hengenahdistuksen ja insuliinikooman. Onneksi sitäkin voi muokata tervehenkisempään suuntaan ja tänään löydettiin oikealle tielle. Smoothie Mix pääsi jatkojalostukseen ja iloitsin suunnattomasti siitä, että kaakaovoi käyttäytyi varsin mallikelpoisesti jauheen kanssa. Suklaan työstäminen tuli entistä helpommaksi. Voi elämä ja ihana sellainen ❤

  • 10 kuivattua viikunaa
  • 1 dl paahdettuja ja suolattuja kurpitsansiemeniä
  • 1 dl mulpereita
  • 1.5 dl kaakaovoita
  • 2 rkl kookosöljyä
  • 3 rkl Smoothie Mixiä 
  • 2 rkl raakakaakaojauhetta
  • hento hipaus suolaa

Pilko viikunat kahteen osaan ja asettele ne leivinpaperin päälle 21 cm piirakkavuokaan. Lisää sekaan kurpitsansiement sekä mulperit. Sulata kaakaovoi ja öljy vesihauteessa, sekoita mukaan Smoothie Mix ja raakakaakaojauhe sikä hitunen suolaa. Lorottele viikunoiden ja kumppaneiden päälle ja pistä pakkaseen puoleksi tunniksi. Helppoa ja melko vaivatonta. Esteettisesti ei nyt niin mallikelpoista, mutta maku on aivan kohdallaan kuitenkin 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s