Hifikahvia

Niinhän siinä tietenkin kävi, että itsekin piti tarttua kahvikansan hittituotteeseen. Bulletproofin kahvin väitetään olevan terveyshenkistä ja sitä nauttimalla saa kehoonsa vain hyödyt eikä haittoja lainkaan. No, en nyt ole ihan vakuuttunut. Ainakin markkinointi on onnistunutta ja siitä tietenkin aina taputukset. Suurin odotuksin tilasin Englannista kaksi pussia. Toimitus oli nopea eikä nyssykän saapumiseen mennyt viikkoakaan. Postikuluineen nuo kaksi pakettia maksoivat muistaakseni noin 50 puntaa.

Maku oli hienoinen pettymys. Olin etukäteen fantasioinut jonkinlaista pärisyttävää kokemusta, mutta ihan siihen ei päästy. Peruskahvilta maistuu, tosin onhan siinä taustalla se terveyshenkinen ajatus ”puhtaasta” ja ”vähemmän toksisesta” kahvista. Ehkä se kompensoi sen, ettei kahvi maistunut juuri huoltamolaatua kummoisemmalta. Tosin toinen kupillinen kookosöljyn- ja voin kanssa maistui jo kohtuulliselta 🙂

Eilen olin ihan varma, etten tilaa enää koskaan. Tänään olen sitä mieltä, että en ehkä olekaan enää mitään mieltä. Saas nähdä, miten käy jatkotilauksen. Juodaan nyt nämä kaksi pussia ensin pois 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s