Monikäyttöinen vapaustuotos

Nyt en tiedä, pitääkö itkeä suolaisia vai makeita kyyneliä. Varmuuden vuoksi kai vuodatan molempia. Kaikki lähti tästä ja päätyi sitten tähän. Leivältä se näyttää ja maistuu pullalta. Tai ainakin vähän siihen suuntaan. Vain rusinat, kaneli ja kardemumma puuttuu 😀 Tuotos oli kuitenkin älyttömän hyvää, että ohje pitää heittää näkyville. Voin kanssa nautin itse, seuraavaan palaan saatan sipaista hilloa päälle. Rakkautta ja valinnanvapautta kaikille ❤

  • 3 luomumunaa
  • 2 banaania
  • 1 dl auringonkukansiemeniä
  • 0.5 dl seesaminsiemeniä
  • 2 dl mantelijauhetta
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 2 pss macadamiavoita
  • suolaa reilusti

Kaikki blenderiin ja nupit kaakkoon. Taikina leipävuokaan ( vetoisuus 1 litra ), joka voideltu kookosöljyllä ja sitten uunin keskitasolle noin pu0leksi tunniksi. Asteita hitusen alle 200. Päälle voi ripotella seesaminsiemeniä ennen paistoa, jos tahtoo leikkiä leipuria 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s