Piirakkapäivä

Lomaemäntä tässä päivää! 🙂 Kolmatta viikkoa vapaalla ja keittiöhommat eivät ole olleet juurikaan mielessä. Reilu viikko sudittiin Saksan, Puolan ja Tsekin tantereella ja toinen viikko on mennyt elpyessä kotioloissa. Sentään sain yhden vieraspiirakan aikaiseksi ja seuraavaa settiä saadaan varmaankin odotella taas tovi.

Mustikat,nuo viimevuotiset jumalaiset marjat, vetelevät viimeisiään ja pakastin odottelee uutta toimituserää. Yhden pussin tuhosin tähän ja toinen menee smoothien sekaan. Sitten saa mustahyökkäys tulla taas talvea varten 😀

  • 3 luomumunaa
  • 2 keskikokoista banaania
  • 0.5 dl kookosöljyä
  • ripaus Kalaharin suolaa
  • 2 tl luomuvaniljaa ( Urtekram )
  • 2 rkl kookossokeria
  • 2 tl leivinjauhetta
  • vajaa 1 rkl kardemummaa
  • 4 dl mantelijauhetta ( Sallinen )
  • 3 dl mustikoita

Tuuppasin munat ja banaanit blenderiin, armotonta huudattamista tovi ja sitten muut aineet rauhanomaisesti sekaan. Ilman mustikoita tosin. Taikina leivinpaperilla vuorattuun vuokaan ( tämä ohje riitti noin 20 cm vuokaan ), päälle mustikat sekä muutama extraripaus kookossokeria. Uunin keskitasolle, 180 lämpöön ja paistoaika oli noin 40 minuuttia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s