Naisellinen leipä

Leipä pitää naisen tiellä. Ainakin silloin, jos kyseessä on gluteeniton ja varsin tervehenkinen tuotos. Gojimarjoista tuli jotenkin naismainen tunnelma ja haluankin omistaa tämän postauksen kaikille mukaville naisille. Vaihteeksi näin, kun yleensä iloitsen enemmän toisesta sukupuolesta 😀 Terveisiä silti miehillekin ❤

  • 3 luomumunaa
  • 1 banaani
  • 3 dl mantelijauhetta ( Sallinen tällä kertaa )
  • 2 rkl psylliumia 
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1.5 dl Trailmixiä
  • reilusti suolaa
  • macadamiaöljyä

Blenderiin munat ja banaani, rauhaomaisella tahdilla mukaan mantelijauhe, suola, leivinjauhe ja psyllium. Suolan määrän saa selville maistamalla. Kannattaa laittaa sen verran, että banaanin makeus aavistuksen verran taittuu ja taikinasta tulee enemmän suolainen kuin makea. Trailmix sekaan kauhalla sekoittaen, jotta sattumat pysyvät koossa eivätkä silppuunnu. Taikina macadamiaöljyllä voideltuun leipävuokaan, päälle voi lorotella myös mahtavaa öljyä hippusen. Sitten paketti uunin keskitasolle, asteita 180 ja noin 35 minuuttia. Nautitaan kirnuvoin kanssa ja iloitaan omista kromosomeista 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s