Mikrojeesustelua

Sen verran tuli palautetta edellisestä postauksesta, että täytyy avata asiaa muutaman rivin verran. Ensinnäkin jokainen saa käyttää tai olla käyttämättä mikroaaltouunia ihan niin, miten parhaaksi näkee ja kokee. Edelleenkään en ole sellaisessa asemassa, että olisin millään tavalla oikea henkilö osoittamaan kenenkään valintoja oikeiksi tai vääriksi. Aivan vapaat kädet kaikilla. Ostakaa tai tuhotkaa, ei vaikuta millään tavalla omiin valintoihin tai siihen, miten elän. Joten lepo vaan 🙂

En harjoita terveysjeesustelua. Tai no, ehkä vähän. Se kohdistuu kylläkin prosessoituun ruokaan ja viljavalmisteisiin. Niitä tuskin tarvitsee märehtiä sen enempää. Mikro sen sijaan on vähän siinä rajoilla. Omasta taloudesta se laite toki löytyy, on vain ollut noin kuusi vuotta käyttämättömänä. Lähinnä siksi, että uskon ja kuvittelen mikroaaltoilun aiheuttavan ravintoarvojen alenemista. Minkäänlaisia tutkimuskatsauksia en ole käynyt läpi enkä välttämättä näe siihen tarvetta. Goole kertoo halukkaille sen, mitä halutaan etsiä ja lukea.

Maailmassa on niin paljon suurempiakin murheita kuin se, että suriseeko nurkassa mikro vai lämmitetäänkö nakit avotulella. Terveydestä ja ruoasta on tullut jotenkin niin kiihkeä aihe, ettei siitä uskalla enää sanoa minkäänlaista mielipidettä, ettei joku suutu ja tuuppaa postiluukusta satoja sivuja materiaalia ja linkkejä. Uh, sanon minä!

Henkilökohtaisesti on siis täysin yhdentekevää, mitä ja miten teette. Itse en käytä ( paitsi nyt sitten joka kuudes vuosi näköjään ) eikä se valinta perustu kuin siihen, että en ole varma sen kuumentimen terveyshyödyistä. Kaiken lisäksi pannu- tai uuniruoka on parempaa. Piste.

Rauhaa ja rakkautta edelleenkin. Eikä me nyt varmaan jonkun mikron vuoksi jakseta taistella. Eihän? 🙂

Mainokset

One comment

  1. Päivitysilmoitus: Mikrogate | Nina Nuolioja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s