Vattuilua

Lapseni on vadelmien suurkuluttaja. Hyvänä äitinä rajoitain tietenkin viikkokäyttöä. Tänään tein kuitenkin poikkeuksen, koska minileijona sairastui viime yönä ja yskimisen ohella loi anelevia katseita sekä minuun että pakastimeen. Löysäsin pipoa sen verran, että sallin yhden pussin käyttöönoton. Olihan se nyssykkä herran itsensä noukkima, joten emme tehneet tilanteesta sen suurempaa numeroa.

Osa meni kylmänä suoraan suuhun ja itsekkäästi ajatelin, että täytyyhän emonkin saada vähän herkkua. Tuli valvottua yö lapsen ohella, joten lohturuoka kelpaa sellaisina hetkinä. Tänään mentiin suklaan ja vadelman yhteistyöllä. Ja hyvin mentiinkin. Oh my ❤

  • 3 luomumunaa
  • 1 dl CocoVin kookossokeria 
  • 3 rkl sokeroimatonta kaakaojauhetta ( isot lusikat! )
  • 1 tl luomuvaniljaa
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 2 dl pakastevadelmia ( semisulaneita )
  • vajaa 2 dl O-jauhoja
  • 0.5 dl gheetä
  • suolaa 
  • mantelilastuja

Juu, O-jauhot ovat tulossa myyntiin. Älkää hermostuko 🙂

Vatkaa munat ja kookossokeri vaahdoksi. Lisää hipsutellen jauhot, kaakao- ja leivinjauhe sekä suola. Suolan määrä riippuu suutuntumasta, hippunen riittää kuitenkin. Sitten sulatettu ghee sekä vadelmat. Sekoita rauhanomaisesti ja laita taikina leivinpaperilla voideltuun vuokaan. Tässä ohjeessa käytin 19cm piirakkavuokaa. Ripottele päälle mantelilastuja. Uuniin lämpöä noin 180 astetta, keskitaso ja noin puoli tuntia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s