Vihreää voimaa

Näinä ahdistavina ja synkkinä aikoina keho tahtoo voimaantumista. Aurinko katoaa ja kropan pitäisi olla valmis vastaanottamaan talven haasteet virkeänä. Välttämättä kurkkusiivu lautasen reunalla ei ole ihan riittävä elementti. Tarvitaan tehotoimia. Sekä lautaselle että lasiin. En listaa tähän klorofyllylliä, pH-tasapainoa, puhdistusteemaa enkä hehkuta vihreyden voimaa. Jokainen tietää 😉

Aamu on hyvä aloittaa maistelemalla ruohonleikkuria. Ykkösellä alas ja eteenpäin. Makuelämyksiä sen sijaan tarjoilee jo vuosien takaa Emerald Balance. Sen kanssa voi namistella. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Lautaselle rehuja. Tällä hetkellä petän parsakaalia ruusuversiolla, kunnes taas palaan anteeksiantoa kerjäten takaisin tumman toverin äärelle. Perussalaattia menee mukavasti. Prismasta tarttui viimeksi matkaan säkillinen. Rucolaa käytän melko paljon, vauvapinaattia ja vuonankaalia myös. Rasvakomponenttikin on vihreä. Ah, avokado ❤

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Itse ateria. Punasipulilla, valkosipulilla ja tuoreella inkiväärillä maustettua tehotuotettua broileria. Muutaman tunnin jaksaa vihreän voimalla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3 comments

  1. Huu.. Uusi ulkoasu. 🙂 Piristävä näin syksyn pimeyteen. Mutta jostain syystä en pysty näkemään kuviasi. Kuvaa klikatessa tulee vain teksti file not found. 😦 En tiedä johtuuko omasta koneestani vai mistä..

    1. Uutta ilmettä juu 🙂

      Johtuukohan se selaimesta vai onko WP:lla joku kiukkukausi?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s