Kanakeulimista ja voitestiä

Joskus tulee tehtyä voltteja vähemmän paleoliittisten aterioiden kanssa. Parin vuoden niuhottamisen jälkeen olen onnistunut hyväksymään myös pienet syrjähypyt. Gluteeni on edelleen ehdoton nou. Absoluuttinen mörkö, johon ei kosketa missään olosuhteissa. Maitotuotteetkin ovat vähän siinä rajalla, että kestääkö keho edes satunnaisia toilailuja. Kaupan salaattikastikkeen se kestää joskus eikä kukaan kuole, jos kerran vuodessa ostaa Semperiä. Tänään saluuna oli auki. Niin kastikkeelle kuin vitriinikanallekin. Huomenna taas hanat kiinni ja porkkanaa kulhoon 🙂

Ennen kanakeulimisia suoritettiin epävirallinen voitesti. Voittajaksi ampui ylivoimaisesti Juustoportin kirnuvoi. Muilla ei ollut mitään sijaa ykköspallille. Maku on raikas, täyteteläinen ja sopii suomalaisen suuhun. Ei siinä nyt vapaana laiduntavia ammuja tuntunut, mutta tunnelma oli jotain sellaista kuitenkin. Kakkosena ihanan suolainen La Motte. Kolmoseksi pääsi Lidlin luomuvoi. Muut jäivät sitten kauas taakse.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s