Sienisuositus

Sienet eivät kuulu lautaselle. Lähinnä tekstuurin ja erinäisten ällötysten vuoksi. Mukiin ne sen sijaan kuuluvat. Ahkerassa käytössä on muutama sienijauhe ja uutuutena pääsi testiin nyt Lion’s mane.  Väitetään, että se stimuloi neurokasvutekijän tuotantoa. Mitään tutkimusdataa en jaksa kaivaa ja uskon ilman lähdekritiikkiä markkinointipuheisiin. Plasebona ainakin tuntuu toimivan, joten sehän riittää 😀

Ensikäytön jälkeen kuvittelin tuntevani jonkinlaista kirkkautta kuulassa. Lähinnä se tuntui psyykkiseltä reippaudelta. Mukavan virkeä tunnelma ja voisin kuvitella juoman tulevan säännölliseen käyttöön. Jauheen maku on neutraalin makea, helposti juotava. Yhden kokemuksen perusteella uskallan suositella 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s