Tarkan markan marraskuu

Yhden naisen euroniuhotus alkaa huomenna. Koko marraskuu vedetään pihipudjetilla ja tutkaillaan omia kulutustottumuksia. Mitään nuubialaista pölykeittokuuria ei vedetä eikä kikkailla syömisien kanssa. Edelleen mennään tervehenkisyyden teemalla ja syödään riittävästi. Tämä on siis vain lompakkodieetti, ei mikään koko perheen kavennuskuuri.

Terveys on niin iso asia, että sen kanssa ei sovi pelleillä. Sen ylläpitäminen ja edistäminen ei kuitenkaan tarkoita sitä, että aina olisi oltava hifeintä karjaa lautasella ja kalleinta gojimarjaa kämmenellä. Tämän tutkimusmatkan tarkoitus on selvittää se, miten voi edelleen ravita vartaloa terveyslähtöisesti, mutta silti vähän niukemmalla budjetilla. Lisäksi henkilökohtainen missio on se, että opin tarkkailemaan hintoja sekä valitsemaan vain niitä tuotteita, joita oikeasti tarvitsen. Myös tähteiden jatkojalostus tulee olemaan kantava teema.

Marraskuun tilastoa väärentää yksi Tampereen keikka, jolloin majoitun hotellissa ja nautin sekä miestä väkevämpää että ravintolaherkkuja. Tämä tulee siis ohi budjetin eikä sitä huomioida kokonaiskulutuksessa. Muutoin marraskuu on kotiruokailua, ellei mitään merkityksellistä tapahdu.

Ruokakunta koostuu kahdesta oppivelvollisuusikäisestä. Tyttölapsi ( 10v. ) harrastaa koripalloa neljä kertaa viikossa ja minimies ( 7v. ) on arkiaktiivinen sekä sählyn että tae kwon don kanssa. Lisäksi kustannuksia kohottaa yksi isokokoinen uros sekä obeesi emäntä.

Toimintasuunnitelma:

  • kahvi ( Bulletproofia ei tilata, tyydytään luomukahviin )
  • liha on ehdottomasti luomua edelleen, mutta ne sisäfileet voi jättää juhlakäyttöön.
  • juurekset ovat edullista täytettä kiljuvalle vatsalle
  • kaikenlaisia megataateleita ei tarvita, ilmankin voi olla
  • pähkinät jäähylle, koska en suostu ostamaan muuta kuin luomua
  • kurkistus Lidlin vihannes- ja luomutarjontaan
  • tarjoushaukaksi ryhtyminen
  • todennäköisesti joitakin maitotuotteita tulee kaappiin ( rahka ja raejuusto kenties )
  • myös muiden kuin luomujen hyväksyminen ostoskoriin ja kaappiin
  • emotionaalinen avarakatseisuus ja aivot narikkaan

Kriisisuunnitelma:

1001234_684574668219778_1549918920_n

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s