Ensitunnelmat

Ensimmäinen nuukapäivä takana ja toinen alkamassa. Eilinen meni oikein hienosti. En käynyt missään muualla kuin lääkärissä sairaan lapsen kanssa. Muutoin tiiviisti kotioloissa. Kertaalleen yritin mennä iHerbin sivuille, mutta onnistuin antamaan emotionaalisen iskun sormille enkä ehtinyt edes kirjautua sisään. Aika hieno suoritus. Kertaakaan en edes ajatellut, että kävisin kaupassa muuten vaan tai sillä ajatuksella, että jos jotain tarvitsisi. Ei tarvitse. Lokakuun viimeisenä Prisman kassanainen tahtoi 125 euroa, joten johan sen nyt järkikin sanoo, että kauppaan ei ole mitään asiaa moneen päivään.

Eilisen aikana ei ollut voimavaroja miettiä mitään erityisiä haasteita projektin suhteen. Esikoinen on ollut yhdeksän päivää mononukleoosin piiskaamana ja energia on mennyt ihan tiiviisti hänen paijaamiseen. Sehän se on äidin tärkein tehtävä. Toivotaan, että tästä aivot hiljalleen virkistyvät ja pääsen mässäilemään kunnolla näillä hintatietoisuuksilla.

Sen verran olin virkeä eilen, että tein munatilauksen Mayor’sille. Neljä kennoa on tulossa viikon päästä. Mikäli huippumunat kiinnostavat, niin tiistaihin asti voi tehdä tilauksia täällä. Tapahtumista tulikin mieleen myös toinen erinomainen Facebookin haaste. Muovikassiton marraskuu on mahtava asia. Noita markettien nyssyköitä kun kertyy aivan järjettömiä määriä kaappeihin. Ei niiden kierrättäminen ole ollenkaan vaikeaa. Kunhan vain muistaa ottaa vanhat pussit mukaansa tai käyttää vaihtoehtoisia menetelmiä. Niin, kunhan muistaa 😀 Ei se muusta ole kiinni.

Maanantaille on ohjelmoitu kiikariretki Lidliin ja Citymarkettiin. Niistä tulossa raporttia sitten myöhemmin.

Nihkeän pihiä viikonloppua kaikille! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuittikori on edelleen tyhjä. Eilisen siivouksen jäljlitä löysin sekä plussapisteen että 20 euroa. Jes, rahantuloa ei voi estää 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Bulletproof on vaihtunut Arvid Nordquistin papupussiin. Prisman kilohinta 13.80e. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kaurapuuro lähtee kokeiluun. Käytetään ensin kaapissa majailevat pois ja tutkitaan sitten, onko markkinoilla edullisempaa vaihtoehtoa tarjolla. Tämän hintaa en valitettavasti muista, kun se on ostettu tuhluriaikoina 🙂

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s