Mukava mantelimaito

Tässä taannoin kävi niin, että löysin Citymarketista Alpron makeuttamattoman mantelimaidon. Rakastuin välittömästi tuohon viileään juomaan ja siitä tulikin sitten jääkaapin hittituote. Kunnon ihminen tekee tietysti mantelimaidon itse. Kasvattaa, kerää, kuivattaa ja liottaa. Ihan itte. Vähän huonompi ja vetelämpi ihminen saattaa olla myötämielinen teolliselle tuotteelle.

Sokeriversioon en ole koskenut, joten en tiedä sen koostumusta ja makutunnelmia. Tämä sokeriton on raikas, maukas ja oikein viehättävä korvike mm. sosekeittoihin, muusseihin, munamaitoon ja mihin sitä nyt sitten perinteistä maitoa työnnetäänkään. Ai niin,  riisipuuroon ❤

Ravintosisältökään ei ole ihan megapaha. Eikä ainesosaluettelo. Morkkiksia ei tunneta, ollaan mieluummin mukavia 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 comments

  1. Viikko sitten löysin tätä vielä lähi K-kaupastani ja se oli ensimmäinen kokeiluni tähän ihanaan mantelimaitoon. Olin luullut ettei mantelijuomaa ole sokeroimattomana, mutta tämähän on aivan mahtava tuote maidottaman, viljattoman ja sokerittomanruokavalioon…mutta, oi miksen ole löytänyt enää sitä uudestaan kaupasta. Olen kolunnut jo neljä kauppaa isosta pieneen. Mukaan lukien helsingin Itiksen Prisman ja Ruohonjuuren. Lähi K-kaupassa eivät tienneet syytä miksi tuote on loppu. Lupasivat että keskiviikkona tulee hyllyyn ellei tuote ole poistunut valikoimasta ( ?!). Nyt jännittää…vasta kun se löysin. Onko kellään tipsejä mistä tätä voisi löytyä esim pääkaupunkiseudulla.

    1. Juuri tänään ostin Kannelmäen Prismasta. Sinne jäi vielä viisi purkkia 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s