Hintatarkkailijan aamupala

Aamu on ihmisen parasta aikaa. Etenkin silloin, kun maha herättää 05:30 valtavalla jylinällä. Eihän sitä määkimistä jaksa kuunnella, joten keskivartalo on vaiennettava nopeasti. Erityisen haasteellista se on siinä vaiheessa, kun yrittää pihistää ruokamenoista. Onneksi kätköistä löytyi ehtoopuolen pussi heraa, jonka bäst före-hetki on käsillä. Miinuksena vaniljan varsin voimakas maku ja sukraloosin viipyilevä aromi. Mutta hei, mitäpä sitä ei tekisi lompakkonsa eteen 😀

Proteiinikomponentin lisäksi tarvitaan tietenkin rasvaa, jotta keho pääsee voimaantumaan yön jäljiltä. Ghee ja kookosöljy toimivat varsin hyvin kahvin seassa ja samalla tulee nautittua sekä aamuhuume että energiatankkaus.

Edullista?- No en tiedä. Ainakin se on silloin puoli-ilmaista, jos kaikkia löytyy kaapista. Parasta tässä setissä on se, että nälkä pysyy pitkään naapuripitäjässä ja sehän on säästöä, kun ei tarvitse heti tunnin päästä olla raottamassa jääkaapin kulmaa.

Yhden hintatarkkailijan aamupala:

  • pari desiä hyvää kahvia ( huono on pahaa )
  • 1 rkl kookosöljyä
  • 1 rkl gheetä/voita
  • 30 g heraa

Hera erikseen ja ykkösellä alas. Sitten aamukahvin sekaan rasvat ja nautitaan kiireettömästi ja kaikella rakkaudella. Seuraavan kerran syödään ja juodaan huhtikuussa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s