My Protein

Proteiinista tulee ajoittain kysymyksiä. En ole edelleenkään mikään ravitsemus- tai treeniasiantuntija. Vain ja ainoastaan tavallisen tyhmä  peruspunkero. Kokemuslähtöisesti voin antaa vinkkiä siitä, mikä on kivaa tai hyvää. Sen suurempaa otosta ei ole tarjolla enkä täten siis esiinny ammattilaisena. Psykiatriasta saatan tietää jotain, treenaamisesta tai ravinnosta en yhtään mitään.

Tässä vuosien saatossa on maisteltu erinäisiä proteiinijauheita. Niin maustettuja kuin maustamattomiakin. Valtaosa on ollut aivan kamalaa kuraa. Pussit ja ämpärit ovat päässeet varsin nopeasti kiertoon. Ainoa, jota voin rehellisesti suositella ilman sen suurempia selittelyjä, on My Proteinin Native. Liukenee hyvin veteen, ei jää rakeiseksi tai puuromaiseksi. Ei aiheuta myöskään kupuoireita. Maku on… No, se on heramainen 😀 Tarjolla on myös makeutettuja versioita, jos tuo perushera aiheuttaa formulaa suuhun.

Makeuttamatonta heraa voi toki maustaa myös itse. Stevia, vanilja, raakakaakaojauhe, lakritsijuuri, marjat, hedelmät, you name it. 

Koodilla MP195419 saa hieman halvennusta tilauksesta. Toimitusmaksu on hieman runsaampi kuin esim. iHerbissä, mutta samalla kannattaa tilata isompi erä tai tehdä kimppatilauksia. Se on säästöä 🙂 Toimitus on nopea eikä tarvitse pelätä tullikikkailuja. Tykkään ja suosittelen 🙂

Impact Native Whey 95 is a premium quality whey protein isolate sourced directly from milk, providing a massive 95% protein content.

The unique manufacturing process of native whey involves extracting proteins directly from skimmed milk using membrane technologies at low temperature (microfiltration and ultrafiltration). This process ensures a more bioactive whey protein allowing your body to make more use of the valuable muscle building protein fractions. The low temperature process removes casein and fat leaving the purest, most biologically active whey protein.

Native whey also has a more impressive amino acid profile than cheese derived whey. In particular, native whey contains considerably higher levels of Leucine and Cystine. Leucine has been touted as the most important amino acid for tissue growth and repair (muscle synthesis), whilst Cystine is essential for the generation of Glutathione, the body’s most effective antioxidant supporting immune function. All in all, native whey provides the potential for far superior tissue growth and repair.

The manufacturing process of native whey is completely enzyme free. And due to the fact that it is sourced directly from skimmed milk, it provides a much cleaner and more neutral taste.

10615598-1356344912-752325

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s