Muutoksia ja kohti yrittäjyyttä

Luolalaboratoriossa tapahtuu nyt muutoksia. 04.12. 2013 toiminimi rekisteröitiin yhden naisen käyttöön. 2013 aloitettu ruokapäiväkirja on vuosien saatossa muuttunut reseptiarkistoksi ja nyt siitä muokkautuu vielä hiljalleen miniyritys. En olisi 3.5 vuotta sitten uskonut ryhtyväni yrittäjäksi. Tässä sitä kuitenkin nyt ollaan.

Blogi tulee säilymään hölmöjen reseptien arkistona. Postaan edelleen ruoka-ajatuksia ja tolloja ohjeita sitä mukaa, kun niitä jauhelihan paistokikkoja tulee mieleen. Se osio tulee siis säilymään ennallaan. Pienimutoisia uudistuksia tulee sen verran, että aloitan O-koodin kanssa minimaalisen yhteistyön ja tulen toimittamaan mm. O-jauhoja jälleenmyyntiperiaatteella. Jatkossa todennäköisesti myös muita hyviksi havaittuja asioita. Huonoja ei kukaan halua eikä omaan moraalikäsitykseen sovi onnettomien asioiden edistäminen.

Yritysajatuksia on runsaasti. Niitä pitää työstää edelleen kaikessa rauhassa. Yksi suurimmista tavoitteista on saada aikaiseksi toimiva konsepti muutosvalmennukselle. Aikataulullisesti en aseta paineita, vaan etenen sen mukaan, mikä parhaalta tuntuu. Joskus ja jossain vaiheessa tästä sitten lisää.

Yrityksen nimi on herättänyt varsin runsaasti kiinnostusta. Lähinnä ihmettelyä ja WTF-tyyppisiä ajatuksia. Kaikkihan alkoi siis keväällä 2010, kun perustin ruokapäiväkirjan Bloggeriin. Lähinnä muistutuksena itselle paleon ihmeellisestä maailmasta ja tukemaan siirtymävaihetta. Nimi tuli jostain sellaisesta ajatuksesta, että luola viittaa paleoliittiseen aikakauteen sekä omaan kotiin ja laboratorio kokkailevaan ja kokeilevaan keittiötoimintaan. Nämä yhdistämällä syntyi Luolalaboratorio. Ruma on nimi, mutta niin on emäntäkin. Oikein sopiva kombo siis.

Tässä muutosvaiheessa toivon teiltä kaikilta kärsivällisyyttä ja ymmärrystä. Tulen sähläämään ja epäonnistumaan varmasti. Kaikki on uutta, ihmeellistä ja haasteellista. Toimintaperiaatteena on edelleen rehellisyys, aitous ja suoraselkäisyys. Sen minkä lupaan, myös pidän. Edelleen ja ikuisesti. Vahingoille ja tietämättömyydelle en voi mitään, yritän kuitenkin ottaa kaikesta selvää ja huutaa apua, jos en selviä. Palautetta otan avoimin mielin vastaan ja kaikki tuki on tervetullutta.

Kiitos yhteisesestä taipaleesta ja toivottavasti se jatkuu edelleen. Kiitos, että olette olleet matkassa ja tehneet tämän hetken mahdolliseksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mainokset

8 comments

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s