Tumpputoffee

Sari taikoi taas niin päräyttävää herkkua kera kauniin kuvan, että tekisi mieli kosia 😀 En edes yrittänyt pyrkiä lähelle, koska tumpelona ja onnettomana en olisi saanut edes kookoskermapurkkia auki. Tyydyin tekemään tumpun ihmisen toffeen. Se onnistui onneksi. Mulperit voisi jättää kokonaan pois, niiden funktio oli vähän kyseenalainen. Toisaalta pähkinä tai manteli olisi voinut antaa vähän rakennetta. Muokata ja soveltaa sopii. Runko on sentään hyvä 😀

  • 1.5 dl kookossokeria
  • 1.5 dl mantelimaitoa
  • 1 dl gheetä
  • suolaa maun mukaan
  • 1 dl mulpereita

Laita sokerit, maito ja voi kattilaan. Keitä hellästi hämmentäen noin vartti. Tai sen verran, että tuotos muuttuu siirappimaiseksi. Laita mulperit astian pohjalle ja lusikoi toffee päälle. Vartti pakkasessa riitti ahneelle. Puoli tuntia voisi olla se optimaalisin aika.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s