Yhden päivän ateriat

Kolmas päivä autoimmuunipaleolla. Kohtuullisen hyvin tuntuu menevän, mitä nyt vähän suklaa kiinnostaisi 😀 Hiilarikysymysmerkki on edelleen ilmassa. Otin röyhkeästi riisin takaisin lautaselle, koska pelottaa liian vähät hiilarit. Niiden kanssa kikkailu kun ei johda kuin vuodepotilaaksi.

Chorizo ei välttämättä ole AIP:n mukaista, mutta jos jonkun henki loppuu siihen, niin hätänumeroon voi aina soittaa. Itseä tuo ei ahdista ja söin suurella himolla kaksi muhkeaa lautasellista. Huomisaamun turvotus ei johdu kilpparista, vaan maustemakkarasta 😀

Aamupala klo 08

Puolet smoothiesta kaatui auton jalkatilaan, joten vähän heikommalla eväällä mentiin. Smoothiessa puolukkaa, mustikkaa, selleriä, pinaattia, Madre Labsin C-vitamiinijauhetta, Emerald Balancea, riisiproteiinia, avokadoa ja tammenlehtisalaattia. Maku.. No, olihan se 😀 Hampaille parin porkkanan verran tekemistä.

1958582_670597336311685_1049803208_n

 

Lounas klo 12

Tylsää perussalaattia, keitettyä riisiä ja eiliset seitipalat ( paistettu uunissa sipulin, tuoreen inkiväärin ja porkkanan kanssa ). Mausteena Herbamarea.

1618655_670597239645028_1846949029_n

 

Päivällinen kotona klo 17

Oliiviöljyssä paistettua broilerin rintafilettä ja chorizowokkia ( chorizoa, kaalia, sipulia, valkosipulia, oliiviöljyä,selleriä ja porkkanaa ). Söin kaksi äijäannosta ja sen jälkeen oli kupu niin täynnä, ettei tarvitse mitään muuta enää syödä tänään.

Saattaa olla, että verensokeri vaatii ennen peiton alle lyllertämistä jonkinmoista hiilarilähdettä. Liikuntaa ei tänäänkään tullut. Edelleen himmeät nivelkivut ja yleisolo pönttöön verrattavissa. Heti, kun vointi kohenee ja sehän siis kohenee, ampaisen taas salille. Virkityspäivää odotellessa enkä ota tärinää treenitauosta. Ehtii sitä myöhemminkin loikkimaan 🙂

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s