Love, peace ja leveät lahkeet

Saatan olla taas väärässä, kun oletan internetissä hengailun perustuvan vapaaehtoisuuteen. Toivottavasti kukaan ei koe sellaista julmuutta, että haulikko suussa pakotetaan lukemaan vastenmielisiä tekstejä, joista kiihtyy ja tulee pahantuuliseksi. Aina voi sulkea selaimen ja keksiä jotain oikeaa tekemistä. Keväällä on kaikkea kivaa tarjolla. Jos ei muuta, niin voi kävellä kadulla ympyrää. Sekin on terveellisempää kuin ruudun tuijottaminen ja päänsä pahoittaminen.

Maailmaan mahtuu niin paljon kaikkea ja kaikenlaisia ihmisiä. On niitä, jotka ovat aina turpa rullalla ja kiukku niskassa. Mikään ei ole hyvin, kaikki on väärin ja elämä perustuu virhekeskeisyyteen. Sitten on niitä, jotka osaavat olla lähdekriittisiä, ilosilmäisiä ja riittävän rentoja. Välimaastossa sitten kaikki muut.

Elämä on aivan liian arvokas ja lyhyt nillittämiseen. Palautetta saa toki antaa ja pitääkin. Ei missään nimessä ole tarkoitus deletoida kritiikkiä. Senkin tosin voi esittää asiallisesti. Viime aikoina näitä vähemmän julkaisukelpoisia tekstejä on ilmaantunut sekä sähköpostiin, että FB-sivun inboxiin, joten en voi kuin kiittää huomiosta. Valitettavasti olen niin paatunut eukko, että ei tunnu missään. En aio lähteä siistimään suutani tai ruokalautasta sen perusteella, että henkilö X vaatii karppaustoimia ja samanhenkinen toveri Y syyttää läskikiihottajaksi. Oi ja voi. Vanha ja kuppainen akka ei välitä. Tai välittää sen verran, että tekee postauksen, jossa kertoo, ettei välitä 😀

Pointti on siis se, että tämä blogi ja FB-sivu perustuu vain ja ainoastaan yhden tamman ajatuksille, elämälle ja kokemuksille. Seuraaminen on ihan vapaehtoista. En myöskään ota vastaan ruokavalioneuvontaa, treenimääräyksiä enkä elämänhallintaan liittyviä ohjauksia. Vinkit toki otan vastaan ja jos tuntuu hyvältä, niin toimin toisin. En ole myöskään sellaisessa asemassa, että osaisin antaa yhtään mitään kenellekään enkä täten siis ”yllytä” olemaan lihava, laiha enkä yhtään mitään. Toivon vain, että kaikilla olisi hyvä olla, huumoria ohimossa ja vähemmän vaikea elämä.

Love, peace ja leveät lahkeet. Elämä jatkuu ❤

Ps. Ja jos ne mullittelut eivät lopu, niin postaan kokovartalokuvia kuukauden putkeen. Sitten vasta onkin ikävää ja synkkää kaikilla. Nih!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s