Viimeisiä viedään

EDIT 31.05.2014.

Kaikki tuotteet myyty ja uudesta erästä ei nyt tällä hetkellä ole tietoa. Kyselyjä on tullut runsaasti, joten jossain vaiheessa varmaankin homma jatkuu. Kesä rauhoitetaan nyt kuitenkin muita puuhia varten ja katsotaan sitten lomien ja työmuutoksien jälkeen tilannetta. Valtavan iso kiitos kaikille yhteistyöstä ❤

 

Toistaiseksi viimeiset jauhot ja makiat ovat nyt myynnissä. Jatkossa yritysenergia suuntautuu mentaalivalmennukseen ja nämä postituspuuhat jäävät vähemmälle huomiolle. Ei siksi, että tässä mitenkään erityisen kiire olisi, mutta stressiherkkänä ihmisenä on vedettävä rajat omille toimille 🙂

Lisätietoja täältä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s