Tamma kesälaitumella

Blogin hiljaiselo saa jatkoa, kun muori viettää kesälomaa jossain ihan muualla kuin internetissä. Facebookin puolelle saatan päivitellä jonkinlaisia rumia ruokakuvia tai sähistä siellä, jos siltä tuntuu. Pääsääntöisesti kuitenkin panostan oikeaan elämään enkä läppärin päällä lojumiseen. Irtiotto tekee hyvää. Sekä itselle että lähiomaisille.

Blogin pariin palataan taas sitten, kun loma-ahdistus käy sietämättömäksi ja tekee mieli sorkkia keittiössä. Nyt nautitaan, ollaan stressittömiä ja hengaillaan hetkessä. Elämä on lomaa ja loma on elämää ❤

Aurinkoisia (?) kesäpäiviä jokaiseen telttaan. Voidaan hyvin ❤

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s