Jäähyaitio

Joskus käy niin, että asiat menevät persiilleen. Ei siinä mitään, se on sitä kuuluisaa elämää. Kuukauden olen nyt ollut vailla jumppia ja humppia. Ensimmäiset kolme viikkoa menivät puolikivuissa ja tuskatiloissa. Viimeinen viikko on sitten oltu huumassa ja koomassa. Diagnoosina munuaiskivet, jotka ovat aiheuttaneet niin järkyttäviä kipuja, ettei mitään järkeä. On oltu osastohoidossa, rampattu päivystyksessä ja nyt vihdoin on sellainen lääkitys päällä, että olo on kivuton. Sillä on kuitenkin seurauksensa. Opiaattilääkitys aiheuttaa pahoinvointia ja olo on niin töttöröö, että makaan 24/7. Välillä yökkien ja kylkeä kääntäen. Parempi kuitenkin pää ämpärissä kuin ne valtavat kivut.

Kaikki on jotenkin niin hidasta. Kiviä on yritetty murskata kerran, jonka seurauksena kivut voimistuivat niin, että piti aloittaa tykimmät lääkkeet. Nyt odottelen sitten tietoa, että koska se seuraava kidutustoimenpide tehdään. Hommaa mutkistaa vielä kalaöljy, jonka käyttö olisi pitänyt lopettaa 3 kuukautta ennen toimenpidettä. No, mistäpä sen olisi keväällä tiennyt, että heinäkuussa tulee tuskakiviä kehoon.

Näillä mennään nyt ja päivät kuluvat makoillessa. Ainakin tulee nukuttua hyvin, kun muuhun ei kykene. Tämän kemikaalipöllyn vuoksi blogi on jäähyllä eikä Facebookissakaan ole mitään sanottavaa. Palataan sitten terveenä takaisin ja toivottavasti syksy tuo uutta intoa keittiötoimiin 🙂

Hyviä vointeja kaikille! Pysykää terveinä ja reippaina ❤

Eiliset myrkkymarjat. Jotain pakko yrittää näykkiä ja onneksi sentään meni koko kulho alas.

Eiliset myrkkymarjat. Jotain pakko yrittää näykkiä ja onneksi sentään meni koko kulho alas.

Mainokset

4 comments

  1. Olin vuosi sitten vuodepotilaana samoihin aikoihin 7 viikkoa , joten mun kaikki myötätunto ja ymmärrys sinua kohtaan on erittäin konkreettista. Toivon täydestä sydämestäni, että paranet mahdollisiman pian. Facessa näin sienipussiarvonnan ja jos tätä kautta voi osallistua niin mukana olen tietysti:)

  2. Hurja tauti kyllä. Toivottavasti kukaan ei enää ikinä sairastu tähän 😦

    Kiitos tsempeistä ja lisäsin sun nimen arvontakulhoon 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s