Hoppua, hoplaa!

Tiukka viikko edessä. Kuuden päivän työputken lisäksi tälle viikolle on ohjelmoitu tutkimuksia, toimenpiteitä, lääkäreitä, muurareita ja mitä vielä. Muksu aloittaa uuden harrastuksen, toinen miettii jalkapalloilijan uraa, kolmas murisee pörrölelu suussa ja neljättä ei onneksi ole 🙂 Omat treenit ovat nyt sivuseikka, kaikki fokus siihen, että aikataulu on riittävän löysä hengittämiseen ja mikään tässä maailmassa ei mene yöunien edelle. Ei sitten niin mikään.

Se hyvä etu omassa persoonallisuudessa on, että olen järjestyksen ihminen ja organisointikyky on varmaankin vahvin ominaisuus. Se helpottaa arjen haasteita ja pää pysyy menossa mukana, kun on rakkautta ja rajoja.

Pihistely jatkuu. Viikonlopun vieraat toivat kaapin ja pakastimen täyteen evästä, joten seuraavan kerran täytyy käydä kaupassa joulukuussa 😀 Vanhempani ovat ihan parhaat ja ovat aina auttamassa. Maailman isoin kiitos heille ❤ Pihistyspostauksia on tiedossa sitten, kun on aikaa lojua koneen ääressä. Nyt ei ole tarjolla mitään tähän supersyyskuuhun liittyen. On niin kiire, nääs 😀

Tämä viikko on siis arkihumppaa, meno rauhoittuu viikonlopuksi. Sitä odotellessa oikein hyvää viikkoa kaikille ja pitäkää huolta toisistanne.

Kellotettu elämä :D

Kellotettu elämä 😀

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s