Kypsä, kipeä ja köyhä

Pihistelypostaukset ovat nyt jääneet kovin vähälle huomiolle. Häpeän ja olen nolo. Aikomuksena oli koluta kauppoja ja tehdä oivaltavia ostoksia. No, tässä sitä sitten ollaan. Ilman mitään tarinaa. Nuivasti on toki eletty eikä mitään ylimääräisiä hankintoja ole tehty. Lidlissä on käyty ostamassa suurin osa ruokatarvikkeista ja jämiä on syöty vielä senkin jälkeen, kun niitä ei ole enää edes ollut. Pakastin on pienentynyt ja jotenkin tuntuu, että oma napakin on vähän kaventunut 😀 Tosin muista syistä kuin nälkiintymisestä.

Se tässä näiden 18 päivän aikana on huomattu, että ihminen pärjää vähällä. Tosi vähällä. Kaurapuuro jatkuu moneksi ateriaksi, kun on pakko. Ilman suklaatakin voi elää vallan mainiosti. Jokaisen ostoshetken kohdalla olen miettinyt, että onko todellista tarvetta ja aika usein käsi on painunut apaattisesti sivulle. Kauppakeikat ovat niin automaattisia, ilman sen suurempia ajatuksia, joten nyt on ollut hyviä pysähdyshetkiä.

Luomuliha ja kasvikset ovat sellainen asia, josta ei tingitä. Mieluummin on ilman lihaa, jos ei saa nauttia laatutavarasta. Asia, josta ei jousteta edes nuukaillessa. Lapsille on sikiöstä asti opetettu, että joka aterialla on kasvista, joten olisi aivan urpoa lähteä rajoittamaan kurkkujen, paprikoiden, porkkanoiden ja kaikkien rehujen saantia ja käyttöä. No way! Niitä saa ja pitää syödä laajalla kaarella.

Muutoin on menty ihan perusaterioilla. Lapset eivät ole kärsineet nälkää, kenelläkään ei ole ollut kiukkua tai kurjuutta. Hyvä fiilis on ollut koko ajan, pihtailusta huolimatta. Ostaminen ei ole ollut koskaan mikään tärkeä asia eikä meidän perhe edes harrasta shoppailua, joten siinä mielessä kukkaron kiristäminen on ollut vaivatonta.

Tästä jatketaan ja toivottavasti saan aikaiseksi jotain hintavertailupostauksia ja hyviä säästövinkkejä. Tällä hetkellä terveys on taas hukassa ja punkan pohjalla on aika nuhjuinen tamma odottamassa virkeää päivää. Se tulee onneksi vielä 🙂

Ja kuvituskuva ei liity millään tavalla säästämiseen, ohuesti se viittaa vain tähän munuaiskiukkuun, joka on vallannut varren. Hauska se on silti ja ilman hauskuutta elämässä ei ole yhtään mitään 🙂

Hyvää viikonloppua ja voikaa hyvin ❤

1305875206272

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s