Nolo nainen

No ei tästä nyt tule oikein mitään. Minkäänlaisia nuukailuvinkkejä en ole saanut aikaiseksi enkä tule saamaankaan. Vapaa-aika on melko vähissä tällä hetkellä ja sitten, kun on sitä aikaa, niin se menee opiaattien kanssa katatonisessa tilassa ja pää ämpärissä. Munuainen kiusaa vielä hetken ja terveys on ohuella pohjalla.

Töitä riittää niin paljon, että täytyy rajata tehtäviä. Joka suuntaan kun ei voi lähteä. Joskus olisi ihan mukavaa vain olla ja rentoutua muutama tunti ilman takaraivossa paukuttavaa tehtävälistaa. Tällä hetkellä tilanne on hallussa ja siitä pidän myös huolen. Stressiä ei keho tarvitse yhtään eikä se tue kenenkään terveyttä.

Pihikuu meni nyt sitten näin. Eikä siinä mitään väärää ole. Elämä vie eteenpäin, tulee uusia haasteita, mahtavia kokemuksia ja kaikenlaista mielenkiintoista, joten niihin tulee tarttua. Onhan tässä vietetty kotielämää ihan riittävästi ja viikkokausien sairausloma tuntuu edelleen sekä lompakossa että aivokurkiaisessa. Silloin oli ankeaa, nyt ei ole 😀

Reseptiosiokin on ihan hiljaa eikä muutenkaan ole ollut mitään rähinätarvetta mistään universumin epäkohdista. Mitään en voi luvata, mutta toivottavasti jossain vaiheessa tulisi jotain innovatiivista haarukka-asiaakin. Sen tiedän ainakin, että syyskuun kuitit lasketaan jossain vaiheessa ja niiden pohjalta mietitään kulutustapoja ja euroja. Sekin postaus tosin saattaa viivästyä, kun vietän kuunvaihteessa hetken Meilahden sairaalassa.

No, täällä ollaan kuitenkin ja toivottavasti tekin olette 🙂

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s