Tuotepaketin purku

Tokmanni lähetti ennen lomaa tuotepaketin testattavaksi. Kaiken kiireen keskellä ehdin nyt vasta istahtamaan alas sen verran, että sain tämän postauksen aikaiseksi. Pahoittelut tässä yhteydessä myös siitä, että reseptiosiolla on hiljaista. Ajatuksia on, aikaa ei. Ehkä tämä tästä korjaantuu 😀

Tänä päivänä superfoodeja ( jos nyt joku vielä kyseistä termiä käyttää ) on saatavilla markettien hyllyillä. Eletty on ne ajat, jolloin kaikki oli tilaustavaraa ja monen mutkan kautta saatavilla tänne Suomeen. Eksoottisilta tuntuvat tuotteet, kuten spirulina ja kookosöljy, ovat vuosien saatossa saavuttaneet stabiilin aseman suomalaisten ostoskärryissä eikä kukaan enää hönkäile, jos töihin ottaa mukaansa myrkynvihreän smoothien. Se on ihan tavanomaista jo tänä päivänä.

Silloin, kun itse kiinnostuin superterveydestä ja sen tavoittelusta, opin kantapään kautta, että kaikkia tuotteita ei kannata hankkia, vaikka joku blogikirjoittaja niin käskeekin. Rahanmenoa, turhia kokemuksia, tarpeettomia pussukoita kaapit täynnä. Sen älyttömän hamstraamisen jälkeen tuli tasaantumisvaihe ja tänä päivänä pyrkimys on mennä mahdollisimman vähillä purnukoilla. Melko hyvin se on onnistunutkin ja säästöön on jäänyt sekä hyllytilaa että euroja.

Enää ei siis tarvitse lähteä luottokorttiostoksille Amerikkaan, jotta saa vihreää myrkkyä ja muita terveystuotteita ostoskoriinsa. Tokmanni tarjoilee superfoodeja, luomuna ja vähemmän kalliilla hinnalla. Tykkään ❤

Tuotepaketissa oli tarjolla raakakaakaojauhetta ja aina niin pahalle maistuvaa spirulinaa. Ei ole olemassa hyvänmakuista levää. Niin se vain on. Joskus tosin hyödyt ovat sen verran kattavat, että maku on sivuseikka 😀 Kaakaojauhe on osoittautunut testikäytössä makeaksi ja erityisesti hyödynnän sitä palautusjuoman seassa, kun maustamaton hera on sen verran omalaatuisen makuista, ettei ihan heti tule vedeltyä sellaisenaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kookosöljyä olen käyttänyt viime aikona lähinnä viihdekäytössä. Tarkoittain ihonhoidossa ja auringossa. Onpa tässä keväällä ollut jo päiviä, jolloin aurinko on porottanut hehkuvana ja iho on saanut kiillekerroksen öljystä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Superien lisäksi paketissa oli melatoniinia univammaiselle ja magnesiumia muuten vain heikolle ihmiselle 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s