Kiitos ja anteeksi

Aloitin bloggaamisen kuusi vuotta sitten. Ensin kirjoittelin haparoiden lähinnä terveyteen ja treeniin liittyvistä asioista. Luolalaboratorio sai alkunsa vuonna 2010. Ensin sen funktio oli toimia ruokapäiväkirjana vain itselle, mutta homma laajeni sitten reseptiarkistoksi ja sen myötä epämääräiseksi terveystuotannoksi.

Tässä ollaan. Vuosien saatossa on ollut huikeita hetkiä, upeita keskusteluja, naurua, iloa, hyvinvointia ja terveyskompurointia. Palautetta on tullut runsaasti. Eikä aina niinkään hehkeää ja positiivista. Joskus on pitänyt vähän hengitellä niitä lukiessa. Henkilökohtaisimmat olen jättänyt julkaisematta sekä negatiiviset ja solvaavat tekstit. En siksi, että kettuilu osuisi mitenkään arkaan kohtaan, vaan siksi, että tympeän tunnelman jakaminen ei ole kenenkään etu.

Haluan osoittaa kiitokseni näistä vuosista. Olen kiitollinen kaikille seuraajille ja iloitsen ihan suunnattomasti siitä, että olen voinut jollain tavalla autta ja vaikuttaa muutamien elämään. Tärkeintä elämässä on laittaa hyvä energia kiertämään ❤

Hyvää on nyt tarjolla. Puhdistamo tarjoaa tuotepaketin. Sisältö on labraemännän valitsema, kaikella rakkaudella tietenkin 😀 En laittaisi jakoon mitään sellaista, jonka takana en voisi henkilökohtaisesti pönöttää, joten vain hyvää on luvassa.

Paketista löytyy mm. kaikki tuotannossa olevat välipalapussit. Erinomainen taukoeväs, ilman höpöaineita. Meillä myös lapset nauttivat näitä treeni- ja välipalatarkoituksessa.

Kuva Puhdistamon sivuilta.

Kuva Puhdistamon sivuilta.

Tuotepaketissa on myös marjasmoothie. Helppoa ja nopeaa terveysruokaa ilman makeutuksia.

Kuva Puhdistamon sivuilta.

Kuva Puhdistamon sivuilta.

Ja hei. Mitä elämä olisi ilman suklaata? No ei yhtään mitään 😀 Appelsiinisuklaa on ehdottomasti paras kaikista raakasuklaapatukoista. Raikas, reipas ja aivan täydellinen.

Kuva Puhdistamon sivuilta.

Kuva Puhdistamon sivuilta.

Tuotepaketissa on toki paljon muutakin. Nämä nyt lähinnä maistiaisina 🙂 Koko tuotanto löytyy Puhdistamon sivuilta. Iloinen asia on se, että näitä terveystuotteita saa myös perusmarketeista, mm. Citymarketissa on tavaraa tarjolla.

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla Facebookin postaukseen. Mikäli kuitenkin on käynyt niin, että Facebook ei ole tuttu viestintäväline, niin osoitteeseen luolalaboratorio (at) gmail.com voi laittaa viestin. Otan nämä myös huomioon arvontaa suorittaessa. Arvonta päättyy sunnuntaina 26.04.2015 klo 15:00.

Kiitos ja anteeksi ❤

Mainokset

One comment

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s