Arvontalaulun aika

Valtavan iso kiitos kaikille arvontaan osallistuneille. Kaikki halukkaat otettiin tietenkin mukaan ja ne, jotka lähestyivät sähköpostitse, saivat myös mahdollisuuden osallistua, vaikkei Facebookin kontaktia olekaan. Olen tavattoman iloinen kaikista kommenteista ja palautteista. Tuntuu niin hyvältä, että olen saanut olla mukana vaikuttamassa teidän elämään ja niihin arjen haasteisiin ja valintoihin. Arvostan ❤

Arvonta suoritettiin reilun pelin taktiikalla. Kirjoitin kaikkien osallistujien nimet paperille ja onnettarena toimi tyttäreni, tuo maailman paras 12-vuotias ❤ Toki internetistä olisi varmaankin löytynyt arvontakoneita ja kaikenlaisia helpompiakin toimintoja, mutta halusin kunnioittaa perinteitä 😀

Ensin kuvamateriaali, sitten onnittelufanfaarit 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onnea Seijamaarit Turunen! Olet voittanut Puhdistamon tuotepaketin 🙂 Laittaisitko Facebookin inboxiin tai sähköpostiosoitteeseen luolalaboratorio ( at ) gmail.com yhteystiedot, niin saat paketin kotiisi 🙂

Suurkiitos kaikille osallistuneille ja toivottavasti näitä hauskoja voittotuokioita tulee vielä jatkossakin. Iso kiitos Puhdistamolle arvonnan mahdollistamisesta ❤

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s