Kirsikkanotkahdus

Ehdin jo huudella Facebookissa, että nyt tulee järjen vievää herkkutattia. No, onneksi huutelu kannatti, koska notkahdin polvilleni 😀 Vieläpä enemmän sille huonommalle polvelle, joten tämä herkku toimii näköjään kipulääkkeenä myös 😀

Kerrottakoon sen verran, että banaanin pakastaminen ei ole mitenkään välttämätöntä. Tässä tapauksessa vain sattui käymään niin, ettei ollut tarjolla muuta kuin pakastettua ja voisin väittää, että kauppalaiskuus kannatti, koska pakastettu banaani antaa extramakeutta ja täten muiden makeutusaineiden tarve väistyy. Suosittelen suuresti pitämään pakkasessa banaanisilppua jemmassa. Se antaa mm. smoothielle kermaisen tunnelman ja korostaa makeudellaan muiden aineiden makua. Toki siis perusbanaanikin käy, mutta nämä saatesanat nyt vain tiedoksi.

  • 0.5 litraa perattuja kirsikoita
  • 1 iso banaani, vaihtoehtoisesti kaksi pientä pakastettuna
  • ripaus suolaa
  • 1 tl vaniljajauhetta
  • 1 dl maustamatonta heraa
  • 40 g cashewpähkinöitä
  • 3 rkl cashewvoita ( mikä tahansa pähkinävoi kelpaa )
  • 1 tl psylliumia
  • tummaa suklaata
  • muutama irtokirsikka

Laita banaani ja kirsikat blenderiin. Sutkuta kunnolla, lisää cashewvoi, suola, vanilja, psyllium ja hera. Sutkuta jälleen kunnolla. Anna hetki huilata ja polta paahda sillä aikaa pähkinät kuivalla pannulla ja silppua muutama kirsikka kivettömiksi. Valuta blenderi tyhjäksi pakastusrasiaan, sekoita sekaan paahdettuja pähkinöitä, murskattua suklaata ja kirsikkapalat. Laita pakkaseen pariksi tunniksi.

En kestä <3

En kestä ❤

Kauneussuklaata :)

Kauneussuklaata 🙂

Suosikkivanilja

Suosikkivanilja

Artisanan hävyttömän hyvää voita <3

Artisanan hävyttömän hyvää voita ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s