Jotain? Mitä? Apua?

Minulla on ongelma. Tai no, oikeastaan montakin 😀 Ensisijainen huoli on nyt tämä blogi ja sen hiljaiselo. Tavallaan ärsyttää, etten keksi enää mitään tekemistä keittiössä, toisaalta on helpottunutkin olo. Ei ole ”päivityspakkoa” eikä velvollisuuksia. Toisaalta sitten taas niitä vähän kaipaakin, kun muu elämä on rauhoittunut eikä kalenteri ole turvoksissa työelämän haasteita.

Mietin blogin suuntaa ja viitekehystä. Reseptiarkistoksi tämä aikoinaan luotiin ja jossain vaiheessa ajattelin hyödyntää alustaa myös muunlaiseen tarinointiin. Sitten sekin vimma jäi. En missään nimessä halua myöntää olevani jotenkin tylsä ihminen, jolla on tapahtumaköyhä elämä ja siksi kai pidän kiinni tästä blogista, jotta voisin edes teeskennellä, että on hohdokas elämä 😀

Onko kenellekään mitään ideaa, miten tätä voisi vähän virkistää? Aloitanko mahdollisesti päiväkirjatyyppisen bloggaamisen vai kiljunko päivän kuumista teemoista? Enemmän kuvia, vähemmän tarinaa? Mitä? Apua? Nyt ja heti!

Oma pää velloo tylsyydessä, joten otan kaikki ehdotukset ilolla vastaan. Joko suoraan tähän, Facebookiin tai sitten sähköpostiin luolalaboratorio(at)gmail.com.

Auttakee! 😀

Mainokset

4 comments

  1. Jos jotain tohdin ehdottaa, niin jatka nykyistä tekemistä. Reseptejä ja treenivinkkejä ja ”kaikki on vaan asenteesta kiinni” -juttuja ovat blogit pullollaan. Mä nautin suuresti sun tavastasi jäsentää elämää ja olotiloja, vaikkakin tunnen myötätuntoa ja voin vain kuvitella, mistä murheista nuo pohdinnat ovat kummunneet. Mutta kyllä mä niitä reseptejäkin arvostan! Tykkään kirjoitustesi rouheudesta, avoimuudesta, hienostelemattomuudesta ja kaikesta. Minä saan niistä järjestystä ajoittaiseen omaan sisäiseen kaaokseen. Kiitän ja vaadin jatkoa:-)

    1. Kiitos palautteesta 🙂 Kyllä tässä jotain jatkoa on luvassa, kunhan vähän selkiytyy itselle 😀

    1. Leivon heti kyllä, kun tulee joku inspiraatio ja ajatus. Molemmat ovat nyt totaalisen hukassa 😦

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s