Lokakuun laskenta

Tähän pihistysaiheeseen kun päästiin jo eilen, niin jatketaan sitten samalla teemalla 😀 Näitä nuukakuukausia on vietetty ennenkin, mm. Tarkan markan marraskuun tarinat löytyvät arkistosta. Jostain syystä en nyt saanut linkkiä tarttumaan tähän postaukseen, mutta tekstit löytyvät tarvittaessa kyllä tästä blogista.

Lokakuun laskenta on tämän vuoden projekti. Se tarkoittaa taas sitä, että pihistetään kaikesta mahdollisesta ja lasketaan kaikki menot tarkasti. Loppukuusta sitten tuumaillaan tunnelmia ja tehdään yhteenvetoa. On oikein virkistävää tiedostaa oma kulutus ja se, miten kukkaroa voi kiristää kauppareissuilla. Samalla lapset saavat järkevän kuluttamisen mallia ja oppivat arvostamaan rahaa sekä samalla saavat vinkkiä siitä, miten mahdollisesti voivat toimia kustannustehokkaasti joskus oman talouden kanssa.

Kirjoittelen tuntemuksia ja havaintoja lokakuun aikana 🙂

Mainokset

One comment

  1. Päivitysilmoitus: Väliselitys | Luolalaboratorio

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s