Lokakuun luovutus

Täten ilmoitan luovuttavani. Ajatuksena oli siis alunperin viettää taloustietoista lokakuuta, mutta jo ensimetreillä homma alkoi ruikkia silmään. Ihan vain siksi, etten ollutkaan niin sitoutunut tähän pihistelypuuhaan kuin olin ajatellut. Viikon jälkeen jo selittelin kaikenlaista, sitten tuli sitä ja tätä ja tuota. Seuraavaksi heittelin kuitteja lompakosta roskiin ajattelematta lainkaan, että niitä piti säilyttää. Ei auttanut enää itkeä laitosapulaisen perään, joka oli kaikessa tehokkuudessaan tyhjentänyt työpaikan roska-astiat. Sinne meni S-marketit ja Lidlit.

Eihän tätä velliperäilyä voi nyt mitenkään selittää. Epäonnistuin jo ennen aloitusta. Ei siinä sen kummempaa. Pahoittelut niille yhdelle tai kahdelle, jotka taulukkolaskentaa ja nuukahavaintoja odottelivat. Sorry 😦

Otan kampanjan uudelleen siinä vaiheessa, kun kykenen sitoutumaan ilman selittelyjä. Nyt ei vain ollut oikea aika tälle viilaamiselle.

Noin muutoin Labraan ei kuulu mitään merkityksellistä. Elämä sutkuttaa samaa ympyrää viikosta toiseen eikä mielessä muhi minkäänlaisia reseptiajatuksia. Aterioinnit ovat sitä samaa sössöä päivästä toiseen eikä ketään kiinnosta kaurapuurokollaasit. Toivottavasti keittiövirkeys taas nostaa nuppiaan jossain vaiheessa ja sähkövatkain pääsisi taas hommiin 🙂

Terveys romahti tuossa taas muutamaksi päiväksi ja vietin kaksi päivää koomassa. Tulipa taas muistutus siitä, että keho ei kestä minkäänlaista stressiä eikä heikkolaatuisia unia. Rangaistus tulee välittömästi ja hyvin nöyrästi kärsin muutaman päivän. Onneksi en sentään viikkokausia. Sen olen näistä vaikeuksista oppinut, että silloin kun on huono olo eikä pystyasento onnistu, ollaan aivan suosiolla sohvalla eikä käydä edes yläkerrassa. Kaikki muu on niin toisarvoista, ettei mikään mene terveyden edellen. On hienoa huomata se, että kahden päivän totaalinen katatonia elvyttää kehon taas toimintakuntoiseksi eikä tarvitse määkiä kahta kuukautta pahoinvoinnin kanssa.

Tänään on kaikin puolin parempi olo. Taas mennään eteenpäin ja pidetään tahti maltillisena 🙂

Upeaa sunnuntaipäivää teille. Voikaa hyvin ❤

Mainokset

2 comments

  1. Luin aikaisempaa tuon postauksesi siitä, kun lokakuun kampanja lähti menemään ns. reisille. Mietin vähän aikaa niitä juttuja ja tulin itsekseni siihen tulokseen, että vaikka kuinka tiukistelee niin jouduthan sä silloinkin ostamaan lapsille välikausikengät ja käyttämään eläimen lääkärissä. Olisi ollut mielenkiintoista tietää, että miten esim. ruoan osuus muuttuu laskentakauden aikana vai muuttuuko paljon mitenkään? 🙂

    Harmi, että lopetit kesken. Todellakin oikeassa olet siinä, että kampanjaan pitää sitoutua. (oikeesti tää oli maija meikäläiselle ihan loistavaa huomata, että muillakaan ei mee nämä niinkuin Strömsössä 😀 )

    Tsemiä 🙂

    1. Suuria muutoksia ei ruokakuluissa olisi ollut kuitenkaan. Lähinnä varmaankin marginaalista 🙂

      Olen pihi ihminen muutoinkin ja hukkamateriaalia ei juurikaan kaapeista löydy 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s