Syrjäytymisloma

Keulin jo Facebookin puolella, miten olin innoissani koulutuspäivästä. Sisältö oli sosiaali- ja terveysalan ihmisille, aiheena haastava asiakas ja vuorovaikutus. Upeat ja oman ammattikuntansa ehdottomat huiput ( Hannu Lauerma, Raisa Cacciatore ja Totti Karpela ) olivat vakuuttavia esiintyjiä ja valtavan informatiivisen päivän parasta antia oli hämmästyttävä innostuneisuus, joka valtasi nuhjuisen ja ammattillisesti kriisiytyneen kehon. Ajelin kotiin täynnä tarmoa ja sellaista puhtia, jota ei ole ollut aikoihin. Tämä sama koohotus tuntui tarttuvan myös kaikkiin elämän osa-alueisiin eikä vain työtehtäviin 😀

Edelleenkin olen kuin varsa laitumella. Hieman hillitymmin ja koostuneemmin tosin. Koulutuksesta jäi käteen valtava määrä käytäntöön sopivia keinoja ja etenkin tunnesäätelytaitojen kertaus osui kuin nyrkki silmään. Olen tehnyt vuosikausia töitä psykiatrisella osastolla tunne-elämältään epävakaiden kanssa ja tunnesäätely on keskeisessä roolissa päivittäin. Sinänsä aihe ei ole irrallinen eikä liity vain psykiatriaan. Tunnesäätely kuuluu olennaisesti terveyteen ja elämänhallintaan, joten siksi se on hyvin tärkeä teema myös kaikenlaisessa työelämän ulkopuolisessa toiminnassa.

Työasioita tai mentaalivalmennuksen menetelmiä en lähde julkisesti avaamaan. Yleisellä ja kevyellä tasolla voin aihetta joskus hieman avata, mutta yksityiskohtaisemmat ja intensiivisemmät työkalut säästän palkkatyöhön. Tämä postaus ei tosin sisällä tarinaa tunnesäätelystä, koska koko kirjoituksen teeman piti olla se, että olen lomalla 😀 Tätäkään asiaa en nyt niin mainosta, mutta sen verran täytyy kuiskata, että loman teema on syrjäytyminen ja siksi blogi on hetken hiljaa.

Takataskussa on yksi äärimmäisen maukas proteiinipiirakka, jonka supsutan ohjeeksi jossain vaiheessa. Nyt ei ole sellaista fiilistä, että jaksaisin käynnistää kaulinta. Tärkeämpää on levätä, treenata, olla ja nauttia hiljaisuudesta. Sen verran on ollut vauhdikas syksy, että on syytä hieman himmailla hetki. Jaksaa sitten taas ottaa vastaan loppuvuoden haasteet ja hurjastelut.

Hyvää lomaa minulle, hyvää viikkoa sinulle ❤

Caras Ionut by Googlen kuvahaku :D

Caras Ionut by Googlen kuvahaku 😀

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s