Auringon aika

Aurinko on ihana ❤ Ei niinkään lämmöntuoton vuoksi, vaan lähinnä siksi, että ikänäöllinen ihminen iloitsee valoisuudesta 😀 Elämä on kaikin puolin helpompaa kirkkaudessa eikä sekään tietenkään haittaa, että ulos voi lähteä ilman pömppäämistä ja kerrospukeutumista.

41 23 elinvuoden aikana en ole ikinä pitänyt auringossa makoilusta ja erityisen haastavaksi kuumuus muuttui silloin, kun kilpirauhanen pamahti ja kaikenlainen lämmönsäätely heitti häränpyllyä. Helteessä tulee tukalan kuuma ja huono olo siksi, ettei keho jäähdytä itseään normaalilla tavalla ja muutaman minuutin aurinkomakoilu romahduttaa voinnin niin, että on päästävä viileään piiloon.

13164193_1094966973874717_3930858246382083386_n

Aurinkosuojia en ole käyttänyt vuosiin. Entisessä elämässä lotrasin Niveaa iholle ja ihmettelin, miten keho kärventyi toistuvasti. Sittemmin siirryin välttelykäyttäytymiseen ja nykyään sivelen tarvittaessa vain kookosöljyä iholle. En ole palanut kenties kymmeneen vuoteen enää. Tosin sekin vaikuttaa palamattomuuteen, etten yksinkertaisesti viihdy niin pitkää aikaa helteessä, että säteet ehtisivät saavuttamaan ihon.

Lapset ovat saaneet lappilaisen esikomogeenin eikä heidänkään iho huuda supersuojaa. Viisaita kun ovat, niin hakeutuvat pahimmilla helteillä aina varjon puoleen. Sen verran kuitenkin heitä rakastan, että pitkällisessä altistustilanteessa vaadin suojavoiteiden käyttöä. Niiden valinta onkin sitten ollut omanlaisensa projekti, koska onnistuin tietenkin demonisoimaan lähes kaikki markkinoilla olevat valmisteet 😀

Taas kerran totesin, että miksi edes miettiä ja vempuloida ajatusrullien kanssa, kun voi suoraan hankkia hyvää.

Tykkään. Kovasti tykkään ❤

13139157_1094968213874593_1268122063397314582_n

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s