Puhdas arvonta

Elämä on niin hienoa, että sen kunniaksi laitetaan pienimuotoinen arvonta pystyyn 😀 En laita jakoon aikaani enkä tyhmiä tarinoita, vaan jotain ihan oikeaa ja tarpeellista. Olen hehkuttanut rakkaussuhdettani PuhdasPlus-tuotteisiin pidemmän aikaa ja koska olen kaikin puolin periaatteen nainen enkä tietenkään suosittele mitään sellaista, jonka takana en voi seistä ryhdikkäänä, laitetaan tätä herkkua jakoon muillekin ❤

Arvostan suunnattomasti tuotteiden puhtautta ja siksi kai onkin helppoa olla hurahtanut. Oma suosikkini on ikääntyvän naisen paras kaveri, mehiläisvoide. Imeytyy humisten ja lopputulos on silkkisen pehmeä. Eihän se tietenkään tee parikymppiseksi, mutta tunne on vähemmän vanha ja se on tärkeintä 😀

17634529_1394325753938836_6989172755495964795_n.jpg

Olisi kovin tylsää tehdä arvonta, jonka sisältö olisi vain se palkinnon saaminen. Ihmiset eivät arvosta mitään ilmaiseksi saatua, joten laitetaan pieni ehto. Ei siksi, että haluaisin aiheuttaa tuskatiloja, lähinnä sen vuoksi, että ei ole olemassa ilmaisia lounaita 😀

Mikä on PuhdasPlussan suosikkisi ja miksi? Jos olet tuoteneitsyt, niin mikä on se valmiste, jota haluaisit kokeilla ja edelleen sama kysymys, että miksi? Ei tarvitse tarinoida kilometritolkulla, mutta sen verran täytyy avata, että viesti on ytimekäs ja selkokielinen.

Palkintona on 99 euron lahjakortti verkkokauppaan. Mukavuuden vuoksi näitä arvotaan kaksi kappaletta, joten voittomahdollisuus on tuplasti suurempi 🙂 Arvonta päättyy ma 17.4.2017 klo 18:00. 

Tähän postaukseen tehdyt kommentit kootaan ja niistä valitaan voittajat. Toimin itse sekä valvojana että päättäjänä, joten laittakaa näppikset huutamaan 😀

Mainokset

72 comments

 1. Puhdas+ tuplasinkki ehdoton iholle ja hiuksille. Eikä ilman magnesiumsitraattia mennä nukkumaan.

 2. En oo vissiin ku d-vitamiinia kokeillut? Magnesiumia olis joskus tarkoitus ainakin kokeilla, kuin myös tämä mehiläisvoide alkoi kiinostaa 🙂

 3. Oma suosikki on kasviperäinen D3-vitamiini. Sopii eläinperäisiä tuotteita välttävän D-vitamiinin lähteeksi ja imeytyy paremmin kuin D2-vitamiini.

 4. Mitään Puhdasta en ole vielä kokeillut, mutta erityisesti maitohappobakteeri kiinnostaa.

 5. Tuplasinkki, mg ja akaasiakuitu käytössä! Ilokseni huomasin, että d-vitamiini suihkutettavassa muodossa on tullut myös valikoimiin! Minulla oli kokeilussa yksi Puhdas+:n nuorentava kasvoseerumi, mutta se ei oikein imeynyt ihooni, joka on siis hyvin valikoiva. Onneksi kyseinen seerumi pääsi (salaiseen) hyötykäyttöön miesystävälle, joka (salaa) tykkäsi kovin 🙂

 6. En ole vielä kokeillut. Harkinnut kyllä, mutta sitten mennyt ohi jostain syystä… selasin verkkokauppaa ja sieltä pompsahti Collagen&lime. Soma yhdistelmä.👍☺

 7. tarvitsen!!!! koska oon vanha ja rupsahtanut ruma akka. ainakin näin aamuisin. siksi.

 8. sory, piti vielä sanoa, että puhdas tuotesarjasta on kokeiltu…. no melkein kaikki lisäravinteet, koska ne vaan ovat laadukkaita. mutta ei mitään kosmetiikkaa. koska en paljon käytä kosmetiikkaa. olisko aika aloittaa näin kohta nelikymppisenä?? 😀

 9. Puhdas + D-vitamiinia olen kokeillut, mutta kosmetiikkaa en. Tuo mehiläisvoide kiinnostaisi todellakin. Vois tehdä tälle kuivaihoiselle taikatemppuja 😉

 10. Olisiko tästä tuotteeksi, joka ripsaisee silmille ihmetyksen ja hivelee vanhalle poskelle hieman ylellisyyttä… Toivon, että ainakin saisin kokeilla. Ja siksi toisekseen, näissä ikävuosissa uusia tuttavuuksia harvemmin enää löytyy, ainakaan sellaisia, jotka tulevat jäädäkseen – ehkäpä saisi nyt jopa ystävyyden kehityksi! Potkaiskoon onni (kevyesti)!

 11. Puhdas tuotteita en ole vielä kokeillut, kiinnostusta on kyllä, kasvot kaipaisivat kimmokkuutta, kosteutta, kohotusta, iho on pintakuiva, coperoottinen, mehiläisvoidetta haluaisin ehdottomasti kokeilla, sisäisesti sinkki myös hyvä.

 12. Magnesiumjauhetta olen käyttänyt ja sen tehokkaaksi todennut! Lisääkin haluaisin testailla, saccharomyces boulardiin testasin ja suunnittelen uuden purkin hankintaa 😉

 13. Kokeiltu on kollageenia (+tyrni) jauheena ja voiteena, oikein hyvältä tuntuivat molemmat. Teho on tosin haihtunut jo, koska pihiyttäni en raaskinut ostaa enempää. Niitä ostaisin ja unelmoisin siloisesta nassusta.

 14. Lemppareita kollageeni-, L-arginiini- ja magnesiumjauhe, d-vitamiini sekä Beevenom siksi, että tietää syövänsä ja läträävänsä puhtailla ja suomalaisilla tuotteilla ❤ Jo tieto laadusta ja puhtaudesta aikaansaa terveemmän fiiliksen ja tuntuu, että sitä tekee parhaansa itsensä eteen.

 15. Karmean vaikea valita tuote, jota haluaisin kokeilla, mutta sanotaan nyt vaikka aurinkovoide.

 16. Ihan uusi tuttavuus mutta haluaisin kokeilla collagen seerumia . Ihan kokeilisin ihon tehohoitona.

 17. Minä haluaisin kokeilla Bee Venom Seerumia aikuisen naisen kuivaan ihoon ja pieniin juonteisiin. Hakusessa ollut jo pidempään toimiva seerumi ilmettä nuorentamaan

 18. En ole kokeillut mitään tästä sarjasta. Monenmoista ainetta , sisäisesti sekä ulkoisesti, tarvitsee jo tässä iässä. Kasvorasva on kotha loppu, joten tuo suosittelemasi voide kiinnostaa.

 19. Magnesium on saavuttanut niin suuren suosion meidän perheessä että mieskään ei suostu muuta enää käyttämään. 😊

 20. Matcha-teetä juon lähes päivittäin, en juo kahvia ollenkaan ja tämän löysin muutama kk sitten. Koen sen auttavan vatsan hyvinvointia ja yleistä vireyttä. Myös C-vitamiini samasta sarjasta koko perheelle käytössä. 😊

  1. Valitettavasti arvonta päätyi jo 😦 Tämä kommentti ei enää ehtinyt mukaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s