Labratäti

Blogi perustettiin keväällä 2010 ruokapäiväkirjaksi ja havainointivälineeksi liukuessani tiiviimmin terveystietoiselle kentälle. Päiväkirjasta siirryttiin reseseptipainoitteiseen kirjoittamiseen. Nykyisin blogi on henkilökohtaista terveystaistelua, yleisrähjäämistä ja ruoka-ajatuksia.

Kirjoittajana toimii nelikymppinen kahden lapsen ja yhden karvaturren maalaisäiti. Kaupunkiin ei ole kiire, vaikka sinnekin puolessa tunnissa ajaakin 🙂 Peruselämä on varsin tylsää ja tasaista. Töitä, perhe-elämää ja niin rakasta treenaamista. Tällä hetkellä urheilut ovat salipainoitteisia ja kutsunkin itseäni pellebodaajaksi. Ihan vain sen vuoksi, ettei muuhun kykene 😀

Betoniseinään on menty useasti oman terveyden metsästämisessä ja mokailtu on niin urheilupuolellakin kuin ruokalautasten kanssa. Elän ykköstyypin diabeteksen kanssa sekä sen komplikaatioiden pelossa. Lisämausteensa elämään tuo lihasoireinen Hashimoto, joka haastaa ajoittain kiitettävästi. Uutuutena myös ongelmat munuaisten kanssa, joten tapahtumia riittää.

Tuhosin oman aineenvaihdunnan ja koko terveyden överitreenaamisella ja vähähiilihydraattisella dieetillä. Kesti melkein kolme vuotta toipua vakavasta ylikunnosta. Viimeinen vuosi on etsitty edes siedettävää olotilaa ja kadonnutta metaboliaa. Matka jatkuu tuplarasvakerroksen kanssa. Tärkeintä on kuitenkin liike ❤

En osaa enkä edes halua olla kovin vakava. Elämässä on riittävästi ankeuttajia, joten itse en sellaista tunnelmaa halua jakaa eteenpäin. Hyvä fiilis, rento ote sekä elämään että ihmisiin vie pidemmälle kuin ruttuturpainen suorittaminen ja pahantuulisuus. Pidän siitä ajattelusta, että täytyy olla itselleen ja muille hyvä.

Kiitos ❤

Terveisin Nina

13177371_1098850763486338_2713774547210386085_n

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s